Samen genieten van
bijzondere momenten

Bestel een gratis proefpakket!

Wij steunen u!

U doet iets heel bijzonders: u helpt uw dierbaren om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Dit gaat niet vanzelf: het dagelijkse leven zit nu eenmaal vol uitdagingen. Daarom willen wij u graag ondersteunen.

TENA wil u als mantelzorger graag waardevolle informatie bieden. Hierna stellen wij u enige vragen over uw situatie. Aan de hand van uw antwoorden, kunnen wij u informatie toezenden die voor u waarschijnlijk relevant is. Uiteraard behandelen we uw antwoorden en contactgegevens strikt vertrouwelijk. Op elk gewenst moment kunt u uw toestemming intrekken, ons vragen om uw gegevens te verwijderen of u uitschrijven voor deze dienstverlening. Hier leest u meer over hoe wij met uw gegevens omgaan.


  • Het juiste product geeft een veilig en zeker gevoel. Dit maakt uw dagelijkse zorgtaken een stuk gemakkelijker.

  • Wij vinden praktische en emotionele ondersteuning erg belangrijk. Daarom bieden wij u waardevolle informatie die is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

In drie stappen naar het einddoel

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, willen wij uw persoonlijke behoeften graag beter begrijpen. Daarom vragen wij u om enkele vragen te beantwoorden. Daarna sturen wij het gratis proefpakket naar u toe, samen met een heleboel praktische tips en waardevolle informatie.

Bestel hier het proefpakket

Klik hier

Brigitte G., 53 jaar

"Ik herinner mij een situatie die mij erg gelukkig heeft gemaakt. Een situatie die mij heeft geholpen om de soms zware, dagelijkse realiteit van een mantelzorger te relativeren. Ooit keek ik door het raam naar mijn vader, die destijds op de benedenverdieping van ons huis woonde. Hij zag er oud en vermoeid uit en zat ineengedoken op de bank.

Toen mijn zus de kamer binnenkwam, leefde hij letterlijk op. Alsof zijn levenslicht aan ging. Ineens zag hij er 10 jaar jonger uit, puur en alleen door de aandacht die ze hem schonk."